Zapomeňte na klasické aviváže, které brzy po vyprání ztrácí svoji vůni, a vyzkoušejte úžasné parfémované oleje, které vaše prádlo provoní na opravdu dlouhou dobu. A vy si tak vůni můžete užívat i po několika týdnech od otevření skříně. Na rozdíl od běžných aviváží jsou parfémované oleje navíc i bezpečné k použití pro následné sušení prádla v sušičce.

Inovativní a dlouhotrvající vůně – to pravé pro vaše oblečení

Milujete dokonalou vůni perfektně vypraného a čistého prádla? Posuňte praní ještě na delší level a vyzkoušejte parfémy na praní, které přináší inovativní řešení pro příjemné a dlouhotrvající provonění vypraného oblečení.

Nekonečná energie kvalitních italských parfémů

Základem vůní, které překypují nekonečnou energií, jsou kvalitní italské parfémy. V nabídce najdete parfémy do pračky rozmanitých vůní, kterým se jednoduše nedá odolat. Dlouhotrvající vůně pak provoní celý váš domov na opravdu dlouhou dobu. A pokud se nemůžete rozhodnout pro nějaký konkrétní, pak stačí zvolit sadu vzorků, díky které snadněji objevíte tu pravou vůní přesně podle vašeho gusta.

Dermatologicky testované produkty vhodné i pro citlivou pokožku

Parfémované oleje jsou dermatologicky testovány a jsou vhodné i pro citlivou pokožku. Jsou 100 % veganské a neobsahují žádné toxické ani karcinogenní látky. Potěší vás i informace, že produkty nebyly nikdy testovány na zvířatech. Při výrobě byly použity složky převážně přírodního původu.

Ideální volba i pro následné použití sušičky

Tyto vůně na praní můžete bez obav použít na jakékoliv oblečení, a to i na sportovní, protože se parfém ve vodě dokonale rozpustí a zanechá prádlo bez nežádoucího povlaku. Bez obav pak může provoněné vyprané oblečení putovat rovnou do sušičky, protože tyto oleje jsou pro použití v sušičce naprosto bezpečné a nezanášejí filtry.